Torsdagssurf for letøvede 2019

Windsurfing læres bedst ved, at bruge tid på vandet. Som windsurfer skal man have lyst til at øve forskellige manøvrer igen og igen. Tips fra erfarne surfere og trænere kan bruges til at komme videre, men det er vigtigst, at hver windsurfer sætter egne mål og arbejder selvstændigt med at nå dem.

På “Torsdagssurf – letøvede” vil der være 2 faste trænere. Samtidig vil klubben sørge for, at båden ligger klar som sikkerhed. Som deltager i træningen er der alle muligheder for at udvikle sig. Vi har trænere med masser af erfaring (Se trænerteam 2018) – alt hvad du skal gøre er at tale med dem om hvad ”næste skridt” er for dig. Der er altså tale om individuel træning efter aftale.

Hvornår:

“Torsdagssurf – letøvede” er ca. 10 torsdage, kl.18-20, i hhv. foråret og efteråret. Der trænes på de dage hvor der er klubaften, se evt. “Event kalender 2019”. Leje af udstyr koster fortsat 500 kr. for en halvsæson (10 gange).

Du kan leje udstyr, men klubben har et begrænset antal og kan ikke garantere udstyr til alle, ligesom du ikke kan forhåndsreservere en bestemt sejlstørrelse.

Pris:

250 kr. pr halvsæson

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig hos Niklas Lillelund på niklasden291@gmail.com eller på første træningsdag torsdag d. 25. april.