Torsdagssurf for junior/ungdom 2017

BEMÆRK:    

– Du kan tilmelde dig til efterårstræning på første træningsdag den 17. august fra kl. 15.30
– Du kan leje udstyr, men klubben har et begrænset antal og kan ikke garantere udstyr til alle, ligesom du ikke kan forhåndserservere en bestemt sejlstørrelse. 

Windsurfing læres bedst ved, at bruge tid på vandet. Som windsurfer skal man have lyst til at øve forskellige manøvrer igen og igen. Tips fra erfarne surfere og trænere kan bruges til at komme videre, men det er vigtigst, at hver windsurfer sætter egne mål og arbejder selvstændigt med at nå dem.

Det nye koncept for “Junior/ungdom træning”, kaldes nu for “Torsdagssurf”, og der vil være 1 fast træner og 1-2 assistenttrænere. Samtidig vil klubben sørge for, at båden ligger klar som sikkerhed.

Hvornår
“Torsdagssurf” er ca 10 torsdage, kl.16-18, i hhv. foråret og efteråret, og det er gratis at deltage. Der trænes på de dage hvor der er klubaften, se evt. “Event kalender 2017”. Leje af udstyr koster fortsat 500 kr. for en halvsæson (10 gange).

Selv om det er gratis, skal du fortsat tilmelde dig, så vi kender antallet af deltagere på “Torsdagssurf” !

Tilmelding
Du kan tilmelde dig hos Niklas Lillelund på aawk.surf@gmail.com

Rådgivere
En række af vore erfarne windsurfere stiller deres ekspertise til rådighed for klubmedlemmer. Vi kalder dem klubbens rådgivere. Hos dem kan du få råd om alt fra udstyr til teknik. De er ikke egentlige trænere, men blot nogle af vores gode medlemmer med masser erfaring fra hundredvis af timer på vandet, og det kan virkelig mærkes, når du taler med dem. Klubbens rådgivere vil inden længe være at finde med navn og billede på klubbens hjemmeside.

Tematræninger
Som supplement til “Torsdagssurf” vil vi tilbyde tematræninger. Her vil en af vores egne eksperter eller en ekspert udefra komme som gæstetræner. Fokus kan være på jibes, trim, stagvendinger, freestyle, kapsejlads etc. Tematræningerne kan enten foregå ved Åkrogen eller et andet sted afhængig af tema og vind. Der kan være deltagerbetaling, som vil afhænge af udgifterne til den enkelte tematræning. Tematræningerne vil blive annonceret i ÅWK’s Facebookgruppe og hér på hjemmesiden.