Åbning af klubhus og kontingentbetaling

Af Veronika Perko

Kære medlemmer

Der er godt nyt fra bestyrelsen! Vores træningsaktiviteter er godt i gang, grillen er tændt på klubaftener og snart kan klubhuset åbnes. Læs hele nyhedsmailen, hvor du også finder information om generalforsamling og kontingentbetaling for sæsonen 2021.

Åbning af klubhus

Lempelserne i coronarestriktionerne betyder at vi kan åbne klubhuset op på klubaftener og til træningsaftenerne. Indtil videre åbner vi kun det store lokale, hvor der gælder følgende:

  • Medlemmer over 18 år skal have gyldigt coronapas. Der udføres stikprøvekontrol mindst 1 gang i døgnet af alle personer der befinder sig indenfor. Kan man ikke fremvise et gyldigt coronapas, bliver man bedt om at gå udenfor. Hvis medlemmer gentagne gange er indenfor uden et gyldigt corona pas, kan bestyrelsen være tvunget til at sanktionere vedkommende, for at forhindre at klubben får bøder eller må lukke ned for klubhuset igen.
  • Der må maks være 22 personer inden for. Dette er for at imødekomme kravet om, at der skal være 4 m² gulvplads pr. person. Derudover skal man holde 2 meters afstand til hinanden.
  • Personer over 12 år skal bære mundbind eller visir. Dette gælder ikke, hvis man sidder ned.

I bestyrelsen er vi interesserede i at åbne klubhuset op, så medlemmer også kan benytte sig af de indendørs faciliteter uden for trænings- og klubaftenerne. For at dette kan lykkes, skal der udføres stikprøvekontrol minimum 1 gang i døgnet. Bestyrelsen søger derfor frivillige, der vil være med til at tjekke coronapas de dage, hvor der ikke er klubaktiviteter. Skriv til bestyrelsen på aawk.surf@gmail.com hvis du er interesseret i at hjælpe til.

Kontingentbetaling 2021

Som følge af at der er kommet godt gang i klubaktiviteterne, og at vi nu kan åbne op for klubhuset, har bestyrelsen besluttet at opkræve kontingent for sæsonen 2021. Kontingentet i år kommer til at afspejle, at vi stadig er lidt ramt af coronarestriktioner, og er derfor blevet nedsat til 700 kr. for seniorer og 350 kr. for juniorer. Betal dit kontingent via mobile pay herunder eller ved at overføre til klubbens konto som er:

  • Bank         :    Sydbank
  • Reg.nr.      :    7110
  • Kontonr.   :    1134113

Husk at skrive en relevant betalingskommentar i overførslen!

Link til mobile pay:

Kontingentet skal senest være betalt d. 30. juni 2021.

Generalforsamling 2021

Vi håber på at kunne holde generalforsamling onsdag d. 11. august 2021. Sæt et kryds i kalenderen. Mere info kommer senere.