Arbejdsdag og julefrokost 2021

Af Veronika Perko

Kære ÅWK-medlem,

Nu nærmer årets afslutning sig og det betyder 2 ting: Arbejdsdag og julefrokost!

Arbejdsdag lørdag d. 13/11 kl. 9-12

På lørdag d. 13. november afholdes klubbens arbejdsdag. Vi opfordrer alle medlemmer til at komme og give et nap med, når der skal ryddes op og gøres rent ude og inde. Der er pt. kun tre, der ikke er i bestyrelsen, som har tilkendegivet at de kommer. Det er vigtigt, at det frivillige arbejde i klubben bæres af alles fælles kræfter, ellers ender tordenskjolds soldater med at brænde ud. Så kom, kom, kom og gør en indsats! Der er rundstykker til de fremmødte kl. 9. Du kan tilkendegive, at du kommer, ved at trykke ”deltager” på begivenheden inde på facebook: https://www.facebook.com/events/221444323279433.

Julefrokost lørdag d. 11/12 kl. 17

Lidt sent ude har bestyrelsen endelig fastlagt en dato for årets julefrokost. Det bliver lørdag d. 11. december med start kl. 17. Detaljerne er ved at falde på plads, men sæt kryds i kalenderen, og skriv til Holger Bjørnlund på Facebook hvis du har spørgsmål eller vil hjælpe til.

Nissesurf d. 24/12 kl. 12

Er du også en af dem der går og venter spændt på at det bliver juleaften? Nu kan du komme af med lidt af din spænding ved at tage ud og windsurfe juleaftensdag – så er ventetiden lidt kortere. Vi mødes kl. 12 til nissesurf. Der vil være æbleskiver på grillen og lidt varmt at drikke til de fremmødte. Sørg for at have den rette beklædning (læs: nissehue og julemandskostume) med. Medlemmer, der har deltaget på træningshold i år, kan låne udstyr på dagen.

 

Med blæsende hilsner,
Bestyrelsen