Forårssæsonen slutter

Af Carsten Gram

 

Sidste nyt

Vores forårssæson kører på sidste vers, og der er nu kun 2 torsdage tilbage, inden træningsholdene tager en sommerferie pause.

Det har mildest talt været en atypisk forårssæson, pga. Covid-19 og alle de restriktioner det har medført, hvilket har hæmmet en stor del af det sociale fællesskab i ÅWK. Det forsøger vi nu at rette op på inden sommerferien, da vi holder klubhuset åbent de næste 2 torsdage, inkl. vores fantastiske grillmestre, der vil jonglere med bøffer og pølser, og alt det andet lækre mad de nu kan fremtrylle. Husk afstandsreglerne og at der stadig er et forsamlingsforbud på maks. 50 personer at tage hensyn til!

For at åbne klubhuset på hverdags basis, skal vi stadig overholde en masse rengørings- og afspritningsregler, og Bestyrelsen har vurderet, at vi ikke har mandskab til det på denne side af sommerferien.

Men fortvivl ikke….vi starter op igen torsdag d. 6. august med en meget forsinket standerhejsning, en kortvarig ekstraordinær Generalforsamling, hvor der skal stemmes om nogle vedtægtsændringer. Desuden håber vi på, at klubhuset igen kan åbnes hver dag, så vi kan få vores surfer-liv tilbage. De omtalte vedtægtsændringer vil blive sendt ud til alle medlemmer ca. 14 dage før, end der skal stemmes om dem!

Blæsende hilsner og vel mødt på torsdag til ÅWK hygge…