Husk forsamlingsforbuddet

Af Carsten Gram

 

Sidste nyt

Nu da solen er begyndt at skinne over Åkrogen, kommer der naturligvis mange ÅWK medlemmer og strandgæster på arealerne omkring vores aflåste klubhus. Desværre er der stadig forsamlingsforbud på max. 10 personer og det antal, når vi hurtigt op på omkring klubhuset eller på stranden.

Derfor beder Bestyrelsen nu ÅWKs medlemmer om at overholde følgende:

  • Lad være med at rigge op på græsarealet inde i selve gården, da dette område pt. er forbeholdt gående personer mellem parkeringsplads og stranden. Benyt istedet græsarealet på sydsiden af klubhuset, eller rig op på selve stranden i god afstand til andre strandgæster.
  • Er der træningsaktiviteter i gang på stranden og i vandet, så hold god afstand til disse træningshold. Gå i vandet fra et egnet sted længere nede ad stranden og lad være med at sejle ind i mellem træningsdeltagerne.

Politiet har jævnligt patruljer ude i området omkring Åkrogen, og specielt på solrige dage er der mange andre strandgæster at tage hensyn til.Det er udelukkende Politiets vurdering der gælder m.h.t. uddeling af bøder, og det koster 2500 kr. hvis man overtræder forsamlingsforbuddet.

Det skal i den forbindelse nævnes, at ÅWK IKKE hæfter for medlemmernes eventuelle bøder, hvad enten de deltager på træningshold eller blot selv surfer!

Det kan sagtens lade sig gøre at surfe ved Åkrogen, blot man orienterer sig og tænker sig om.

Vi håber naturligvis meget på at regeringen åbner mere op, så vi snart kan få gang i det sociale liv igen på Åkrogen !