Klubaften

 

Hver torsdag fra kl. 16.30 er der klubaften i ÅWK !

En klubaften i ÅWK er indbegrebet af hyggeligt selskab og masser af medlemmer i og omkring klubhuset, og ikke mindst mange surfere på vandet. Om torsdagen er der altid mange mennesker på Åkrogen, specielt fordi ÅWK afvikler forskellige træningshold, og vores 2 super grillmestre jonglerer ved den store grill.

Der er mulighed for at købe lækker grillmad til fornuftige priser, samt øl og sodavand. Menuen består altid af koteletter, hakkebøf, kartoffelsalat, bagte kartofler samt lækre grillpølser+brød og dyppelse. Så har du lyst til “2 tykke med kage og sovs” eller et stykke kød med brandvarm bagt kartoffel, så er ÅWK stedet det foregår.

Er du nyt medlem, som søger gode råd m.h.t. windsurfing, grej eller blot vil være en del af fællesskabet, så er torsdag aften i ÅWK lige det rette sted. Der er altid mange garvede surfere, der gladeligt deler ud af deres store viden om alt indenfor windsurfing.

Er du endnu ikke medlem, men blot overvejer om det er noget for dig, så kig endelig forbi en torsdag aften, og bliv overbevist om at ÅWK har meget at byde på.

Håber vi ses på torsdag….

 

Tjek evt. ÅWK’s aktivitetskalender for aktuelle datoer