Efterårets klubtur d.23-25. september 2016 går til Hvide Sande området !

I Hvide Sande er der rig mulighed for at prøve alle mulige vandsportsaktiviteter, og i alle mulige forhold. Vi skal bo på Beltana Camping i nogle af de nye 6 personers hytter, med eget bad og køkken. Beltana Camping ligger i den sydlige del af Hvide Sande by, lige overfor WestWind Syd surfstationen.

Vi arrangerer naturligvis fælles spisning, og der bliver sørget for koordineret mad indkøb, så det eneste du skal tænke på er dine egne ekstra drikkevarer og evt. søde sager m.m.. Som sædvanligt skal det nok blive en superhyggelig weekend.

Klubturene er en unik mulighed for nye medlemmer til at blive integreret i klubbens sociale liv, og turene er naturligvis åben for alle medlemmer uanset surfniveau. Der er også altid mange garvede surfere med, som elsker at dele ud af deres viden om grej, oprigning og alt omkring windsurfing. Som nybegynder i windsurfsporten kan du virkelig udvide din surf-horisont på en weekend.

Vi arbejder på at medbringe klubudstyr, så begyndere uden eget grej kan komme på vandet på låneudstyr. Vi sørger også for at medbringe klubbens SUP’s, så du kan Stand-Up-Paddle hvis vinden svigter os.

Husk at medbringe sengetøj, håndklæder og dit altid gode humør 😆

Pris og Tilmelding

Prisen er 400 kr. pr. person, inkl. forplejning, og sikkert også et glas rødvin/øl til maden.

Beløbet kan indbetales på ÅWK’s bankkonto som er:

  • Bank          :    Sydbank
  • Reg.nr.      :    7110
  • Kontonr.   :    1134113

Tilmelding og koordinering af fælleskørsel foretages hér

 

Surfhilsner fra din altid hårdt arbejdende Bestyrelse i ÅWK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *