Kontingentbetaling 2021

Af Carsten Gram

 

Sæsonen 2020 var på alle måder en noget trist affære, mht. det sociale samvær i og omkring ÅWK klubben. Det ser desværre ud til, at Corona virus stadig er en betydelig faktor i starten af den nye 2021 windsurf sæson. Klubben må derfor, i starten af forårssæsonen, leve med de samme restriktioner og begrænsninger. Det betyder, at vi ikke får adgang til klubfaciliteterne fra start af.

Bestyrelsen har derfor besluttet at udskyde den årlige kontingentindbetaling, som normalt er i løbet af slut marts til midt april. Du modtager altså ikke en opkrævning via mail, men dit medlemskab fortsætter naturligvis på normal vis i 2021. Når vi senere på sæsonen, forhåbentligt igen kan åbne for fuld kraft, vil du modtage en kontingentopkrævning, hvor vi selvfølgelig har korrigeret kontingentet i forhold til den resterende sæson.

BEMÆRK: Er du lejer af en grejboks, modtager du dog en opkrævning i marts måned på det fulde grejboks lejebeløb (1000 kr.).

Bestyrelsen håber, at vi med tiltaget, kan tilbyde alle ÅWK medlemmer en form for positiv kompensation, set i forhold til de begrænsede ydelser klubben kan levere for tiden.
Slettet: Normalt afholder vi den årlige generalforsamling i løbet af marts måned. Hér er vi også udfordret, da bl.a. forsamlingsforbud og sikkerhedsrestriktioner begrænser os. Hvordan og hvornår den årlige generalforsamling afvikles, vil vi informere om i en senere mail. Der arbejdes på sagen i Bestyrelsen…!


De bedste hilsner herfra…
Bestyrelsen i ÅWK