Sæsonen går på hæld – klubmesterskab, arbejdsdag m.m.

Af Veronika Perko

Nu begynder mørket at melde sig tidligere og tidligere, og på torsdag afholdes den sidste klubaften for i år og i den forbindelse holdes der klubmesterskab. Grillmesterne tænder op i grillen og sørger for at du kan købe dig en portion aftensmad, mens formanden sørger for gratis vin, øl og sodavand til alle ÅWK-medlemmer.

Sejladsudvalget står for at afvikle klubmesterskabet, som afholdes på en 8-tals bane på tid - den der sejler flest runder vinder. Der er ingen begrænsninger i forhold til udstyr - alt er tilladt. Har du taget begynderkursus i år, kan du låne klubudstyr til at sejle på. Planen ser ud som følger:

  • 16:30-17:00: Tilmelding til klubmesterskabet i klubhuset
  • 17:30: Startprocedure for 1. start
  • 18:03: Sejladsen er slut
  • 18:20: Evt. finalerunde
  • 19:00: Præmieoverrækkelse

Selvom klubbens sejladsaktiviteter snart går i bero, vil der være rig mulighed for at ses med andre medlemmer i løbet af vinteren. Allerede d. 13. november kan du ses med dine yndlings surfbuddies, når klubben holder arbejdsdag og giver hele klubhuset + vores udstyr en kærlig hånd. Senere på sæsonen vil der være juniorjulefrokost, julefrokost og generalforsamling.

Fra bestyrelsens side håber vi på at se så mange af jer som muligt komme til disse begivenheder, for at støtte op om klubben og de frivillige, der er med til at arrangere dem. Der skal i den forbindelse også gives et stort tak og på gensyn til alle der var med til klubturen sidste weekend!

Giv til kende om du kan komme til arbejdsdagen ved at trykke deltager inde i begivenheden på Facebook: https://fb.me/e/6DxZNEIqk

Vi glæder os til at se dig til rundstykker kl. 9.

Kærlig hilsen
Bestyrelsen