Sæsonstart: Ny hjemmeside, nye nøgler og nye træningstilbud

Af Veronika Perko

Hej ÅWK medlem!

En ny sæson står for døren med nye spændende træningstilbud. Hjemmesiden er blevet opdateret, så tag dig et kig inde på www.ÅWK.dk og se nærmere. Der er kommet nye låse på skydelågerne til grejboksene, og så har klubhuset fået nyt låsesystem.

Mogens Sejr vil være klar ved klubben mandag d. 12. april fra kl. 17 18 til at skifte din grejboksnøgle ud med en ny. Har du brug for din grejboksnøgle inden da, så kontakt ham via vores officielle e mailadresse aawk.surf@gmail.com og aftal nærmere.

Holger Bjørnlund vil være klar ved klubben torsdag d. 15. april fra kl. 17 18 til at udlevere din pinkode og eventuelle nye nøglekort.
I det nye låsesystem sker adgang via en 6 cifret pinkode eller via nøglekort. Begge dele er personlige og må ikke deles.
Du kan bytte dit gamle nøglekort/brik til et nyt, eller blot aflevere dit gamle nøglekort og få depositummet tilbage.
Bemærk at klubhuset indtil videre fortsat er lukket, men at vi løbende undersøger muligheder for åbning.

Træningsaktiviteterne skydes i gang i uge 15. Herunder kan du se et lille skriv som trænerne har forfattet om de forskellige nye hold. Du kan læse mere og tilmelde dig inde på vores hjemmeside www.ÅWK.dk. Her kan du også finde aktivitetskalender med andre sociale arrangementer og kapsejladser.

Mandag 16-18: Juniortræning: Hvis du er under 18 år og skal videre med dine surfskills, så er det her du skal være med. Hvis du ikke allerede har anskaffet dit eget udstyr, kan du leje det i klubben. Juniorerne trænes af Simon og Johan som kan undervise i alt fra strandstarter til front loop. Ved denne træning sørger vi for, at der er båd til rådighed som sikkerhed. Der er plads til 12 deltagere på holdet.

Mandag 18-20: Let øvet træning: Er du allerede godt i gang, men bøvler måske lidt med trapez, fodstropper eller dine jibes, så kan Simon og Johan hjælpe dig videre. Der vil være program for træningen, men det er også vigtigt at du selv er opsøgende ved trænerne, da deltagerne på holdet kan være på meget forskellige niveauer, og det derfor kan være udfordrende for trænerne at ramme lige præcis, hvad du har brug for. Der er båd til rådighed som sikkerhed og plads til 12 deltagere på holdet.

Tirsdag 17-20: Videregående junior: Hvis du er under 18 og vil du gerne i gang med kapsejlads, står Niklas klar til at give dig et spark i den rigtige retning. Hovedfokus er windfoil kapsejlads, men hvis vinden er til det kan der også blive tale om både slalom træning og wave.

Torsdag 17-19: Begyndertræning: Hvis du har gennemført et begynderkursus i denne sæson, kan du hver torsdag låne klubbens begynderudstyr fra kl. 17. Marinus og Alfred står klar med tips og råd, så du kan fortsætte din udvikling indtil du er klar til at købe dit eget udstyr. Denne mulighed er gratis og alene for medlemmer der har være på begynderkursus i indeværende sæson. Der er båd til rådighed som sikkerhed. Pladsen begrænses af udstyr der er til rådighed som tildeles først til mølle.

Torsdag 17-20: Torsdagsræs: Hele klubbens aften. Vi har verdens bedste grillmestre, og der er hygge og røverhistorier i spandevis. Selvom vi må vente lidt endnu med grillhyggen og med at benytte klubhuset, så sker der alligevel noget allerede fra torsdag d. 15. april. Som noget nyt vil Marinus og Alfred organisere korte hygge kapsejladser. Vi kalder det for Torsdagsræs og det er for alle!  uanset om du allerede er fuldblods ræser eller om du bare gerne vil sejle ræs for sjovt med andre.

Endelig vil der også blive udbudt nogle få ekstra træningsgange i løbet af sæsonen. Disse vil være: Foil begynder , Wave begynder og Womens only. Alle vil blive slået op på vores Facebook gruppe, hvor der vil være tilmelding efter først til mølle.

Med forhåbninger om en solrig og blæsende sæson
Bestyrelsen