Sommernyt!

Af Veronika Perko

Kære medlem,

Her kommer endnu en nyhedsmail fra vores side – læs med for at være opdateret med, hvad der kommer til at ske i klubben hen over sommeren.

Generalforsamling onsdag d. 11. august

Du skulle gerne have fået indkaldelsen til året generalforsamling sendt på mail – hvis ikke, har vi måske en forkert e-mailadresse på dig. Skriv til aawk.surf@gmail.com, hvis vi skal have dine oplysninger opdateret. Du kan læse indkaldelsen her.

Frist for kontingentbetaling overskredet

Sidste frist for indbetaling af kontingent for i år var d. 30. juni. Ønsker du ikke længere at være medlem af klubben kan du læse mere om her hvordan du melder dig ud. Hvis du ønsker at bibeholde dit medlemskab, skal du skynde dig at overføre pengene med det samme. Du kan læse mere om hvordan du gør her.

Frivillige søges

Vil du også have mulighed for at benytte klublokalet alle dage hen over sommeren? Bestyrelsen har tidligere efterspurgt frivillige, der vil tjekke coronapas. For at kunne holde klubhuset åbent 24/7 har vi brug for mandskab til dække 1 stikprøvekontrol om dagen, alle ugens dage. Skriv til aawk.surf@gmail.com hvis du vil hjælpe med opgaven.

Brug af SUP-boards i sommerferien

Det bliver muligt at benytte klubbens SUP-boards i sommerferien og fremover. For at benytte sig af dem skal du låse skydedøren længst til højre set fra parkeringspladsen op med B-nøglen som hænger på en krog i gangen. SKYDEDØREN SKAL LÅSES OG NØGLEN HÆNGES PÅ PLADS efter du har taget det board du skal bruge, så andre medlemmer også kan låne SUP-boards mens du er på vandet. Det er ikke tilladt at låne SUP-boards med hjem, eller at spænde dem på bilen og køre til en anden lokation.

Du bruger dit nøglekort eller din personlige kode til at låse dig ind i gangen for at hente nøglen og lægge den på plads efter brug. DET ER STRENGT FORBUDT AT GÅ IND I KLUBLOKALET OG OMKLÆDNINGSRUMMENE. Husk at indtaste din kode/stryge dit nøglekort igen for at låse døren efter dig.

Hvis du endnu ikke har modtaget nøglekort eller personlig kode, kan du skrive en mail til aawk.surf@gmail.com, så kan Holger, Morten eller Veronika oplyse dig om den.

Tilmelding til træning er åben

Det er igen blevet muligt at melde sig til juniorhold, letøvede eller videregående junior. Du finder holdene og tilmelder dig på vores hjemmeside under fanen "træningstilbud".

Prisen for deltagelse er blevet sat op til 500 kr. pr. halvår. Prisen for leje af udstyr er fortsat 500 kr. pr. halvår.

Vi glæder os til at se jer på den anden side af sommerferien.

Blæsende hilsner
Bestyrelsen