Standerhejsning, opstart og Aarhus Foiling Days

Af Veronika Perko

Så blev der lempet på coronarestriktionerne! Med det nye forsamlingsforbud på 50 personer udendørs, ser vi frem til at starte sæsonen torsdag d. 15. april med en standerhejsning foran klubhuset. Samtidig starter træningshold for letøvede og juniorer op igen, foreløbig under samme regler som sidst, dvs. med god afstand til hinanden, afspritning og uden adgang til klubhus. Bestyrelsen er ved at undersøge nærmere, hvilke regler der skal overholdes, for at vi kan åbne op til omklædning og resten af klubhuset.

Begynderhold starter op omkring midten af maj, når vandet er blevet varmt nok.

Det nye nøglesystem er blevet oprettet, og alle medlemmer der har betalt depositum for nøglekort til klubhuset, har fået en 6-cifret pinkode der giver adgang til klubhuset. Til standerhejsningen vil det være muligt, at få udleveret et nøglekort, hvis det ønskes, ligesom det vil være muligt at få byttet sin gamle grejboksnøgle til en ny.

Værk opmærksom på, at klubhuset fortsat er lukket indtil videre.

Sailing Aarhus, som ÅWK er en del af, afholder et foilstævne på Århusbugten d.1.-2. maj. Har man lyst til at se stævnet helt tæt på, er det muligt at melde sig som hjælper. Skriv til Allan Tambo på allantambo@gmail.com og hør nærmere, hvis det lyder interessant.

Nærmere info om kontingentopkrævning og generalforsamling kommer snarest. Bestyrelsen følger tæt med i regeringens opdateringer og undersøger løbende muligheder for åbning af klubhus og afvikling af generalforsamling.