Trænerne

Alfred

Alfred er ÅWK’s cheftræner og den der står for tilmeldingerne til holdene. Han er den helt rette at henvende sig til, hvis du har spørgsmål til træningen eller til dit udstyr.

Han har i mange år deltaget i stævner i den tidligere olympiske klasse RS:X, og er derfor knivskarp når det kommer til kapsejlads. Han er benhård til teknik for både begyndere og videregående surfere.

Johan

Johan har i mange år domineret podierne som den hurtigste junior til ranglistestævnerne. På det seneste har han givet de voksne kamp til stregen med blandt andet en 2. plads i slalom ved det nordiske mesterskab.

Han mestrer alt inden for windsurf, hvad end det er foil, bølge eller slalom, og glæder sig til at gøre dig til en bedre surfer.

Marinus

Marinus har surfet og undervist i klubben, så snart han fik mulighed for det. Han er netop vendt hjem fra et år på Venø Efterskole, hvor han har brugt alt sin tid på at windsurfe

Han er skrap på et foilbræt og deltager i både nationale og internationale stævner. Han kan hjælpe dig med alt fra basis til konkurrenceniveau.

Niklas

Startede som træner i ÅWK i 2017, men har surfet i klubben siden han var 7 år. Al fritid bruges på windsurfing og der trænes altid med næste stævne for øje. Niklas konkurrerer på den danske rangliste og ved internationale stævner i både formula, slalom og windfoil. Han har vundet VM i formula og har flere DM/NM titler. Drømmer du om at lave frontloop i bølgerne, kan han også hjælpe dig med det.

Simon

Simon er ÅWK’s helt egen bølgekonge. Han tager ud når vejret er værst og bølgerne går højst og smider tricks i luften. Når vandet er fladt, giver han den gas på slalomudstyr. 

 Har vundet 2. pladsen til VM i wave og kan helt sikkert lære dig et trick eller to.